Carrière-evenementen

Workshops, trends op de arbeidsmarkt, inspirerende sprekers, CV-feedback, contact met werkgevers, een professionele LinkedInfoto laten maken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van solliciteren: je vindt het allemaal op de UvA carrière-evenementen.

Het UvA Student Careers Centre organiseert drie grote evenementen voor Bachelor- en Masterstudenten van alle studierichtingen:

  • UvA Career Day biedt je de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van solliciteren, werken en de arbeidsmarkt. Workshops, individuele CV- en LinkedInchecks en carrièrecoaching scherpen je carrièreoriëntatie aan en vergroten je kans op een succesvolle sollicitatie.
  • International Talent Event Amsterdam biedt carrièreworkshops en brengt internationale UvA-studenten in contact met werkgevers die op zoek zijn naar internationaal talent. 
  • De Career Networking Events bieden internationale UvA-studenten de mogelijkheid in contact te komen met internationale  alumni die een baan gevonden hebben in Nederland.

Studieverenigingen

Het merendeel van de carrière-evenementen aan de UvA wordt georganiseerd door studieverenigingen en studentenorganisaties, vaak gericht op een specifiek vakgebied of gelieerd aan een bepaalde opleiding of faculteit. Check daarom jouw studievereniging voor evenementen. 

Gepubliceerd door  Studenten Services

16 januari 2018