Sollicitatiegesprek

Bereid je voor op een succesvol gesprek

Je hebt binnenkort een sollicitatiegesprek: dé kans om de match tussen jou en de functie te laten zien. Tevens verifieer je of de aangeboden functie past bij jouw eigen wensen en verwachtingen over werk.

Vergroot je kansen

Om je voor te kunnen bereiden op dit gesprek heb je een goed beeld nodig van de functie, de organisatie en het werkveld. En natuurlijk moet je goed kunnen verwoorden wat je motivatie is en wat jij in huis hebt aan kwaliteiten, kennis en vaardigheden. Hiervoor geven we je graag een aantal tips. Want goed voorbereid naar een sollicitatiegesprek gaan vergroot je kansen op die baan. 

Sollicitatiegesprek oefenen

Wil je graag eens een sollicitatiegesprek oefenen met een loopbaanadviseur? Tijdens een individuele afspraak krijg je feedback op hoe je overkomt en tips om je kansen  te vergroten.  Maak een afspraak met het UvA Student Careers Centre

Career Workout

Om jezelf authentiek en overtuigend te kunnen presenteren kun je voorafgaand aan het solliciteren deelnemen aan de Career Workout. Na deze training van 3 ochtenden heb je meer inzicht in je kwaliteiten, interesses en motivatie en kun je jezelf krachtiger presenteren.  

Gepubliceerd door  Studenten Services

3 mei 2018