UvA Job board

De vacaturebank voor stages en banen voor UvA-studenten

Are you an international student or international graduate? 

Find English-language jobs and internships on UvA Job board.

Bent u een werkgever en op zoek naar UvA-talent?

Op www.uva.nl/ontmoettalent vindt u informatie over de mogeljkheden.

Wat is het?

UvA Job board is de vacaturebank exclusief voor UvA-studenten en pas afgestudeerden. Dagelijks worden er nieuwe stages, startersvacatures en studiegerelateerde bijbanen geplaatst. Na je afstuderen kun je maximaal 2 jaar gebruikmaken van UvA Job board.

Oriënteren en solliciteren

Je kunt UvA Job board gebruiken om een stage of baan te vinden die bij je past en direct te solliciteren. Ook kun je UvA Job board gebruiken als handige database om je te oriënteren op organisaties en functies. 

Collega Maarten vertelt in onderstaande video wat er zoal te vinden is in UvA Job board

Accepteer alle cookies om deze video te kunnen zien. Cookie instellingen.

Hoe het werkt

Stap 1. Inloggen

Ben je student? Ga naar het inlogscherm en klik op Log in met je UvAnetID. Ben je alumnus? Meld je dan aan als alumnus op de inlogpagina. Je krijgt een bevestigingsmail zodra jouw account is geactiveerd. 

Stap 2. Filters

Gebruik de filters om de stage of startersbaan te vinden die bij jouw voorkeuren past. Zie ook de extra filters onder Klik hier voor extra filters.

Stap 3. Solliciteren

Klik op Reageer onderaan de vacature om te solliciteren. Je wordt doorgeleid naar de sollicitatiepagina van de organisatie of er opent zich een nieuwe mail met daarin het emailadres van de werkgever. Je emailprogramma dient geopend te zijn om een nieuwe email te kunnen openen. 

Sollicitatietips

Het UvA Student Careers Centre biedt uitgebreide informatie over solliciteren.

Inloggen

Ben je student? Log dan in met je UvAnetID . Ben je alumnus? Meld je dan aan als alumnus op de inlogpagina. Je krijgt een bevestigingsmail zodra jouw account is geactiveerd. 

Veelgestelde vragen over UvA Job board

Gepubliceerd door  Studenten Services

6 april 2018