Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
UvA Career Services

Workshops en trainingen

Het Student Careers Centre geeft wekelijks verschillende workshops, trainingen en voorlichtingen over carrière-onderwerpen. Deze onderwerpen zijn gericht op studie- en masterkeuze, persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie, sollicitatievaardigheden en oriëntatie op het werkveld.

Studie- en masterkeuze

Twijfel jij over je studiekeuze en wil je je orienteren op een andere studie? Dan kun je ook bij ons terecht. Net als voor je masterkeuze.


Persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie

Wie ben jij, wat vind jij belangrijk en waar aan wil jij bijdragen? Het vinden van een baan begint bij jezelf. Wij bieden een training van 3 sessies en een eenmalige workshop aan die je helpen bij het in kaart brengen van je professionele profiel.


Sollicitatievaardigheden

Solliciteren lijkt soms bijna een baan op zich! Er komt veel bij kijken, zoals het schrijven van een brief, opstellen van je cv, maken van een assessment, etc. Het goede nieuws: deze vaardigheden kun je oefenen en iedereen kan het leren. Wil jij een van deze vaardigheden beter onder de knie krijgen? Meld je dan aan voor een van de volgende workshops:

Inspirerende sessies met wisselend thema

Elk blok starten we in week 1 met een sessie over een prikkelend loopbaan- of persoonlijke ontwikkelingsthema.

 

Tot 1 jaar na afstuderen

Je kunt tot 1 jaar na afstuderen deelnemen aan de vele voorlichtingen, workshops en trainingen. De meeste dienstverlening is gratis voor UvA-studenten. Voor enkele workshops en trainingen vragen we een kleine vergoeding.