Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Carrière-evenementen

Het UvA Student Careers Centre organiseert verschillende evenementen voor bachelor- en masterstudenten van alle studierichtingen.

UvA Career Day

Jaarlijks in november

Voor de UvA Career Day nodigen we inspirerende sprekers uit en organiseren we een breed aanbod van carrièreworkshops. Ook kun je je CV laten controleren en je laten coachen door professionals. 

UvA Career Skills Week

Jaarlijks in februari

Voor de UvA Career Skills Week nodigen we bedrijven uit om je vaardigheden te leren waar je in je toekomstige werk wat mee kunt. Ook kun je kiezen uit een breed aanbod van carrièreworkshops.

Beta Career Event

Jaarlijks in het voorjaar

Het Beta Career Event (BCE) is een jaarlijks terugkerend carrière-evenement in Amsterdam. Het evenement wordt georganiseerd door en voor ambitieuze bètastudenten en jonge professionals uit meerdere disciplines.

Met een grote verscheiden aan bedrijven, variërend van startups tot multinationals, is het Beta Career Event een uitstekende gelegenheid om jezelf te verbinden met bedrijven en carrièremogelijkheden te ontdekken.

Studieverenigingen

Een groot deel van de carrière-evenementen aan de UvA wordt georganiseerd door studieverenigingen en studentenorganisaties, vaak gericht op een specifiek vakgebied. Check daarom jouw studievereniging voor evenementen. 

Je studievereniging vind je in de A-Z op de studentensite van je opleiding.