Carrière-evenementen

UvA Career Day 2019

Think Different

De UvA Career Day vond plaats op donderdag 7 november 2019 van 10.30-17.00 uur in CREA op het Roeterseiland. Tijdens de UvA Career Day zijn alle Nederlandse en internationale bachelor- en masterstudenten van de UvA welkom.

in English

Wat kun je verwachten?

Je voorbereiden op je loopbaan na de studie voelt soms als een baan op zich. Tijdens de jaarlijkse UvA Career Day ontdek je nieuwe mogelijkheden voor jouw volgende stap. De UvA Career Day 2019 omvatte onder andere:

• inspirerende sprekers
  • carrière workshops
  • recruiters die feedback geven op je CV
  • persoonlijk loopbaanadvies
  • een fotograaf die een professionele profielfoto van je maakt

carriere keuze,  volgende baan, baan, carriere, passend, tips, tools
  • Joris Mencke, onze faalexpert, start de dag met humor en deelt zijn inzichten over het maken van keuzes.
  • Allard van Leeuwen, psycholoog, laat je inzien hoe jouw brein werkt en hoe je dit kunt veranderen.
  • Florian Gerritsen van De Bildung Academie heeft een filosofische kijk op het onderwerp ‘think different’ en onderzoekt of dat wel kan, anders denken.
  • Rond de dag af met de energieke Holy Sh*t Show van de School for Millennials, waarin al je ideeën over carrières omver worden geblazen.

Workshops

Zin om aan de slag te gaan na de sprekers? Neem deel aan een workshop en ontdek wat je wil in werk, leer hoe je een CV of LinkedInprofiel maakt, leer hoe je assessments maakt of ga naar de workshop van de Bildung Academie over kiezen.

Inloop (tussen 11.30 en 15.30 uur)

Breng je CV mee zodat je feedback kunt vragen van één van de recruiters. Ook kun je persoonlijk advies krijgen van een loopbaancoach en een professionele profielfoto laten maken door een fotograaf.

Volg ons op Facebook voor updates over de UvA Career Day en meer

Bekijk het filmpje van de UvA Career Day 2017

Organisatie en contact

De jaarlijkse UvA Career Day wordt georganiseerd door het UvA Student Careers Centre.