Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Carrière-evenementen

De UvA organiseert twee grote carrière-evenementen waar organisaties en bedrijven aan kunnen deelnemen.

Grafisch beeld met Amsterdam skyline en zonnestralen

UvA Career Skills Week

Jaarlijks in februari organiseert de UvA een week waar zowel Nederlandse en internationale studenten in contact konden komen met bedrijven. Deelnemers zijn zowel bachelor- als masterstudenten en op zoek naar zowel stages als startersbanen.

Amsterdam, man met fiets, vrouw, aan de rivier het IJ

International Talent Event Amsterdam

Op ITEA ontmoet u internationale studenten en recent afgestudeerden. Bachelorstudenten en masterstudenten met een verscheidenheid aan disciplines, waaronder IT, business, finance, science en marketing. Deelnemers zijn op zoek naar zowel stages als startersbanen. 

De UvA organiseert dit evenement jaarlijks samen met de Vrije Universiteit Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland en amsterdaminbusiness.

Interesse in ITEA2020?

ITEA2020 zal dit jaar plaatsvinden in november. Als u nieuwsgierig bent naar ITEA2020, kijk dan voor meer informatie, een impressie van de editie van vorig jaar en aanmelding op: 

Overige carrière-evenementen

Het merendeel van de carrière-evenementen aan de UvA wordt georganiseerd door studieverenigingen en studentenorganisaties, vaak gericht op een specifiek vakgebied of gelieerd aan een bepaalde opleiding of faculteit.