Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN uva.nl
Contact

Carrière-evenementen

De UvA organiseert twee grote carrière-evenementen waar organisaties en bedrijven aan kunnen deelnemen.

Meld je aan voor de mailinglijst

Grafisch beeld met Amsterdam skyline en zonnestralen

UvA Career Skills Week

Van 18 tot en met 22 februari 2019 organiseerde de UvA een week waar zowel Nederlandse en internationale studenten in contact konden komen met bedrijven. Deelnemers waren zowel bachelor- als masterstudenten en op zoek naar zowel stages als startersbanen.

Amsterdam, man met fiets, vrouw, aan de rivier het IJ

International Talent Event Amsterdam

Op ITEA kunt u internationale studenten en recent afgestudeerden ontmoeten, zowel op bachelor- als masterniveau met een verscheidenheid aan disciplines, waaronder IT, business, finance, science en marketing. Deelnemers zijn op zoek naar zowel stages als startersbanen. 

De UvA organiseert dit evenement jaarlijks samen met de Vrije Universiteit Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Inholland en amsterdaminbusiness.

ITEA 2019 vond plaats op 15 mei 2019.

Website ITEA

Deelnemen als organisatie

Als u interesse heeft deel te nemen aan de UvA Career Skills Week in 2020, geef dan uw e-mailadres door via onderstaande link. 

Meld je aan voor de mailinglijst

Overige carrière-evenementen

Het merendeel van de carrière-evenementen aan de UvA wordt georganiseerd door studieverenigingen en studentenorganisaties, vaak gericht op een specifiek vakgebied of gelieerd aan een bepaalde opleiding of faculteit.

Contact UvA Student Careers Centre

Overzicht Studentenvereniging op Asva.nl