Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN
Contact

UvA Job board

Dé vacaturebank met stages, startersbanen en studiegerelateerde bijbanen exclusief voor UvA-studenten. Dit is de manier om als werkgever onder de aandacht te komen van Nederlandse en internationale UvA-studenten en pas afgestudeerden van alle academische disciplines van de UvA.

Kosteloos

Het plaatsen van vacatures is kosteloos. Maandelijks zijn er meer dan 12.000 gebruikerssessies. Dit aantal is groeiende, evenals het aantal aangeboden vacatures.

Hoe het werkt

Indien u een vacature heeft die voldoet aan onze voorwaarden kunt u deze direct na het aanmaken van een account plaatsen, wijzigen en beheren.

U krijgt per vacature bericht of deze is gepubliceerd of dat er nog wijzigingen gewenst zijn. Als er nog wijzigingen gewenst zijn zullen wij duidelijk aangeven welke dat zijn, waarna u zelf opnieuw kunt inloggen om uw vacature te wijzigen. Voor het publiceren van een vacature en/of wijzigingen streven we naar een reactietermijn van maximaal 2 werkdagen

Let op: om de notificaties niet in uw spam terecht te laten komen kunt u no-reply@uvajobboard.nl toevoegen aan uw veilige afzenders. 

Heeft u nog vragen hierover? Raadpleeg dan onze handleiding voor werkgevers.

Voorwaarden en criteria

Al het vacatureaanbod dient van HBO/WO niveau te zijn. Omdat het platform voor studenten en starters is, plaatsen wij enkel functies waarvoor 0 tot maximaal 2 jaar werkervaring wordt gevraagd. Vanzelfsprekend zijn het niveau van de functie, de integriteit en professionaliteit van de organisatie voor ons belangrijke criteria. Mochten wij geen aansluiting zien, dan behoudt de UvA zich het recht vacatures niet te plaatsen.

Uitzendbureaus, recruitmentbureaus en andere bemiddelaars

Bemiddelaars die kandidaten werven en/of selecteren voor andere organisaties worden niet toegelaten, tenzij zij werven voor interne vacatures.

Criteria voor plaatsing stage

Stages dienen aan de volgende criteria te voldoen om geplaatst te worden: 

  • Goede begeleiding voor de stagiair, idealiter een professional met dezelfde studieachtergrond.
  • Stagevergoeding
  • De stagiair heeft geen productieverantwoordelijkheid

IT-stages

Stages voor IT-studenten moeten aan aanvullende vereisten voldoen:

  • De stageopdracht heeft een stevige onderzoekscomponent, passend in het studietraject van de student.
  • De stagiair krijgt voldoende tijd om een stageverslag, rapport of scriptie te schrijven.
  • innen het bedrijf wordt een stagebegeleider aangewezen die de stagiair ondersteunt in de dagelijkse uitvoering van het project.

Wij behouden ons het recht om zonder voorafgaande kennisgeving op elk moment wijzigingen en correcties in deze website en/of deze gebruiksvoorwaarden aan te brengen.

Privacy

Indien u op de website persoonsgegevens aan ons verstrekt, zoals uw naam en e-mailadres, is onze privacyverklaring van toepassing.