Met meer dan 60 organisaties, waarvan er 20 specifiek geïnteresseerd zijn in jong talent met interesse in duurzaamheidsvraagstukken.

Datum 9 februari 2017
Tijd 00:00

Het Sustainability Career Event werd door SustainableMotion opgericht in 2012, in samenwerking met de Universiteit Utrecht en Studenten voor Morgen.

Programma

• Het event start met een talkshow: 3 sprekers uit verschillende sectoren delen hun visie op de toekomst van de duurzame banenmarkt. Ze gaan in gesprek met de studenten over de mogelijkheden en obstakels die de studenten hierin zullen tegenkomen.
    De achtergrond van de sprekers loopt uiteen: ze zijn social entrepreneurs, zijn werkzaam in het bedrijfsleven, werken voor de overheid of voor kennisinstellingen. Voorbeelden van sprekers van voorgaande jaren: Jaqueline Cramer (oud-minister), prof. dr. ir. Jan Rotmans (Professor Erasmus Universiteit), Birgitta Kramer (Vitens), Mark Wybenga (Grontmij), Rob Boogaard (Interface) en Marius Smit, Juul Martin en Kees Aarts (allen sociaal ondernemers).
  • Na de talkshow kunnen de studenten en afgestudeerden deelnemen aan workshops van 9 verschillende organisaties.
    De workshops werden tot nu toe onder meer gegeven door; Alliander, Royal HaskoningDHV, Berenschot, Universiteit Utrecht, Wavin, DWA, Arcadis, PostNL, Grontmij en Strukton.

Meer informatie en aanmelden