De Bètabanenmarkt is het grootste carrière-evenement van Leiden. Het bestuur van de Bètabanenmarkt bestaat uit studenten van verschillende bètaopleidingen van de Universiteit Leiden. Op dit evenement zijn er workshops, speeddates, cv-checks en een LinkedIn fotograaf, alles staat in het teken van de carrière van de student. Inschrijven kan vanaf 1 februari 2017.

Datum 15 maart 2017
Tijd 10:30 - 18:00
Organisator Bètabanenmarkt 2017
Bètabanenmarkt

Het doel van de Bètabanenmarkt is het vroegtijdig in contact brengen van studenten met toekomstige werkgevers. Op de Bètabanenmarkt komt het grote aantal bètastudenten met geïnteresseerde organisaties in contact. Workshops en speeddaten zorgen voor gerichte interactie, waarin een perfecte match tussen student en organisatie centraal staat. De Bètabanenmarkt zet een diverse markt neer om zo alle aanwezige studenten in hun interesses te voorzien en ieder te kunnen helpen met hun carrièrekeuze.

Meer informatie en inschrijven