De Amsterdamse Carrière Dagen is hét vijfdaagse evenement voor alle studenten die zich willen oriënteren op een toekomst in het bedrijfsleven. Hierbij ligt de focus op studenten Economie, Bedrijfskunde, Econometrie, Financiering en Accounting.

Startdatum 6 maart 2017
Einddatum 10 maart 2017
Tijd 09:00
De Amsterdamse Carrieredagen

Dankzij de samenwerking tussen faculteitsvereniging Aureus (Vrije Universiteit Amsterdam) en Sefa (Universiteit van Amsterdam) worden tijdens deze dagen zo'n 2000 studenten vanuit verschillende richtingen bereikt. Het is een van de grootste carrière-evenementen in zijn soort en biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met bijna 70 uiteenlopende bedrijven. Studenten krijgen een goede indruk wat zich afspeelt bij bedrijven tijdens bedrijfspresentaties, cases, individuele gesprekken en trainingen, maar ook in een meer informele setting zoals een ontbijt, lunch, diner of borrel.

Meer informatie en aanmelden