Het Bèta Career Event (BCE) is een jaarlijks terugkomende carrièrebeurs. Dit evenement is speciaal gericht op bètastudenten en georganiseerd door bètastudenten uit verschillende disciplines. Met een breed scala aan bedrijven, van start-ups tot multinationals, is het een uitstekende kans om je netwerk uit te breiden of je toekomst in te vullen.

Datum 19 april 2017
Tijd 09:00 - 18:00
Beta Career Event

Tijdens het Bèta Career Event heb je de mogelijkheid inspirerende presentaties en workshops bij te wonen. Naast collectieve bijeenkomsten kan je ook gebruik maken van een-op-een-gesprekken met verschillende bedrijven. Je praat dan met een werknemer of een recruiter en je kan hierin echt de diepte ingaan met je vragen over het bedrijf. Vergeet je cv niet mee te nemen naar het Bèta Career Event. Het Bèta Career Event wordt afgesloten met een borrel.

Meer informatie en inschrijven