Het FSA Ladies Network biedt ambitieuze studentes uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid om op informele wijze in contact te komen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Het evenement bestaat uit drie onderdelen waarbij de studentes op een interactieve manier in contact komen met de deelnemende partijen.

Datum 18 mei 2017
Tijd 00:00 - 00:00
FSA Ladies Network

Een vrouw uit de top van het bedrijfsleven deelt haar ervaringen en bespreekt haar uitdagingen. Onder het mom van ‘Vrouwen aan de Top’ zal dit ervoor zorgen dat men gemotiveerd en geïnspireerd aan de cases kan beginnen. Tot slot wordt er afgesloten met een heerlijk vier gangen diner. De bedrijven die deelnemen aan het evenement zullen d.m.v. CV selectie de participerende studentes bepalen.

Meer informatie en aanmelden