Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

UvA Job board

Stages en banen

UvA Job board is de vacaturebank exclusief voor UvA-studenten en pas afgestudeerden. Dagelijks worden er nieuwe stages, startersvacatures en studiegerelateerde bijbanen geplaatst. Na je afstuderen kun je maximaal 2 jaar gebruikmaken van UvA Job board.

Oriënteren en solliciteren

Je kunt UvA Job board gebruiken om een stage of baan te vinden die bij je past en direct te solliciteren. Ook kun je UvA Job board gebruiken als handige database om je te oriënteren op organisaties en functies. 

Collega Maarten vertelt in onderstaande video wat er zoal te vinden is in UvA Job board

Wil je als werkgever een stage of baan plaatsen? Ga dan naar de werkgeverspagina.


Veelgestelde vragen over UvA Job board

 • Ik kan niet inloggen, hoe kan dat?

  Ben je student? Log dan in met je UvAnetID, je krijgt dan een ander inlogscherm te zien waar je je UvAnetID en wachtwoord kunt invullen.

  Ben je alumnus en heb je nog niet eerder ingelogd bij UvA Job board met je UvAnetID? Kies dan voor ‘aanmelden als alumnus’ op het inlogscherm. Zodra je account geactiveerd is krijg je hier per mail bericht van. Zolang je UvAnetID nog actief is (tot 3 maanden na de afstudeerdatum) kun je nog inloggen als student. Zodra in het UvA-systeem zichtbaar is dat je bent afgestudeerd kan je alumnus-account worden goedgekeurd.

  Ben je alumnus en heb je al wel eerder ingelogd op UvA Job board met je UvAnetID? Log dan eenmalig in met je verlopen UvAnetID en wachtwoord. Je krijgt dan automatisch nieuwe inloggegevens opgestuurd.

  Kom je andere problemen tegen, mail dan naar jobboard@uva.nl.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

  Klik in het inlogscherm op ‘wachtwoord vergeten’. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en vraag een nieuw wachtwoord aan. Instructies volgen per mail.

 • Hoe kan ik me oriënteren op wat ik wil en wat bij me past?

  Dat vraagt om meer tijd en ruimte om stil te staan bij wat je zoekt. Je kunt bij Stage & Werk in het menu bovenaan informatie vinden over hoe je je orienteert op werk. Ook vind je bij de handouts onder het kopje Career Services de Vacatureanalyse. Dit kan je helpen een vacaturetekst goed te doorgronden en te bepalen of je wilt solliciteren.

 • Hebben jullie sollicitatietips?

  Check dan alle informatie die staat onder Solliciteren in het linkermenu. Daar vind je tips voor het maken van een cv, een motivatiebrief en een LinkedIn-profiel. Tevens vind je er informatie over het assessment, het sollicitatiegesprek en arbeidsvoorwaardengesprek.

 • De reageerknop werkt niet, hoe kan dit?

  Sommige werkgevers plaatsen een emailadres onder de reageerknop, zodat je je sollicitatie direct per mail kunt versturen. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat je ingelogd bent in het mailprogramma dat je gebruikt. Log daarom eerst in in je mail, en klik dan opnieuw op de reageerknop.