Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

CV Feedback Tool

Handig programma om je Engelstalige CV te verbeteren

Feedback op jouw (Engelse) CV en brief

In de selectieprocedure kijken recruiters en werkgevers vaak als eerste naar je CV. Daarom is het belangrijk dat je CV zo goed mogelijk in elkaar zit. Maak je gebruik van een curriculum vitae in het Engels? Handig is dat je nu gebruik kunt maken van een tool die je 2 belangrijke mogelijkheden biedt. Als eerste kun je met de CV Feedback Tool je Engelstalige curriculum uploaden en er meteen feedback op krijgen. Maar ook kan de applicatie jouw CV matchen met vacatures die je interessant vindt.

De toepassing beoordeelt je Engelstalige CV aan de hand van doordachte analyse van data. Na het uploaden, scoort het programma jouw CV op:

  • tekst 
  • presentatie 
  • impact
  • vaardigheden

De applicatie vergelijkt je curriculum met die van je medestudenten, collega's en van professionals van over de hele wereld. Aan de hand daarvan krijg je gedetailleerde feedback, Ook zie je precies op welke punten je je CV nog kunt verbeteren. Heb je je CV aangepast, dan kun je die opnieuw uploaden voor feedback. Uploaden kan net zo vaak als je wil.

Feedback Engelse sollicitatiebrief

Je kan ook feedback krijgen op je Engelse sollicitatiebrief en deze daarmee verbeteren. Het algoritme kijkt dan naar zaken als aanhef, lengte en spelling. Ook wordt er gecontroleerd of je de relevante trefwoorden en vaardigheden benoemt die in de functieomschrijving worden benoemd.

Interesse? Maak een gratis account aan

De UvA werkt voor de CV Feedback Tool samen met een externe aanbieder: CareerSet. Als student bij de UvA kun je met je e-mailadres een gratis account aanmaken bij CareerSet:

Verwerking van je data

Je privacy is een groot goed. Op de website lees je meer over hoe CareerSet omgaat met je privacy. Je kunt er zeker van zijn dat de UvA geen enkel inzicht krijgt in jouw gebruik van de CV Feedback Tool. Uiteraard geldt dat ook voor toegang tot jouw data of de CV's die je uploadt.

Voorlichting CV: de basics

Wil je meer te weten komen over de basis van het maken van een curriculum vitae? Dan is deze voorlichting een interessante mogelijkheid. Je maakt hierin kennis met het samenstellen van een cv waarin je je competenties authentiek presenteert:

Meld je aan voor deze voorlichting in UvA Corsizio. In deze portal vind je alle trainingen, workshops, voorlichtingen, groepen en sessies van Studenten Services. 

Afspraak voor persoonlijke feedback op je CV?

Je kunt ook een afspraak maken voor een individueel gesprek. Samen kijken we naar je CV en naar de aandachtspunten om het (nog) beter te maken: